‘Akşener cahil’

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.06.2018 - 09:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2251+ kez okundu.
 

‘Akşener cahil’

MHP Ordu Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Fiskobirlik hakkındaki açıklamalarının gerçek dışı olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili  Adayı Cemal Enginyurt, Tv52’de yayınlanan “Seçim 2018” programında, İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Ordu Mitingini değerlendirdi. Enginyurt, “Fiskobirlik varlık fonuna devredildi” diyen Akşener’in bu söylemlerinin cahillik göstergesi olduğunu belirtti; “Sen nasıl cumhurbaşkanı adayısın be!” dedi.  Böyle bilgisizlik olmaz İsa Akçay’ın sorularını yanıtlayan Enginyurt’un açıklamaları şu şekilde; “Sayın Akşener’i yolda dinledim. Mitingde büyük bir faciaya denk geldim. Öyle bir facia ki, bizi dinleyen bütün basın mensuplarına sesleniyorum. Eğer imkan olursa ulusal medyaya sesleniyorum. Bugünkü mitingde öyle bir şey ortaya çıktı ki; Allah korusun kaza bela bu ülkenin başına Meral Akşener gelirse bu ülkeyi bir cahile bırakmış olacağız.Hanımefendi bugün öyle bir cehalete imza attı ki; Fiskobirlik varlık fonuna devredildi, Cumhurbaşkanı olursam Fiskobirlik’i geri alacağım. Bu cehalet! Basın danışmanlarını değiştir. Fiskobirlik varlık fonuna devredilemez, devredilmedi; öyle bir şey yok. Fiskobirlik kooperatiftir. Üç beş alkış alabilmek için cahil cahil konuşuyor. Böylesi cahil bir insana vereceğiniz oy sadece CHP’nin işine yarar. Bilgisiz, cahil ve çok kötü hakaretlerle bir üslup takınmış. Sen cumhurbaşkanı adayısın be! Sırf sayın cumhurbaşkanını karalamak adına şunu söylüyor, yazık! Mitingin benim için önemi sadece bu kadar.”  
MHP Ordu Milletvekili Adayı Cemal Enginyurt, cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Fiskobirlik hakkındaki açıklamalarının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili  Adayı Cemal Enginyurt, Tv52’de yayınlanan “Seçim 2018” programında, İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in Ordu Mitingini değerlendirdi. Enginyurt, “Fiskobirlik varlık fonuna devredildi” diyen Akşener’in bu söylemlerinin cahillik göstergesi olduğunu belirtti; “Sen nasıl cumhurbaşkanı adayısın be!” dedi. 

Böyle bilgisizlik olmaz

İsa Akçay’ın sorularını yanıtlayan Enginyurt’un açıklamaları şu şekilde;

“Sayın Akşener’i yolda dinledim. Mitingde büyük bir faciaya denk geldim. Öyle bir facia ki, bizi dinleyen bütün basın mensuplarına sesleniyorum. Eğer imkan olursa ulusal medyaya sesleniyorum. Bugünkü mitingde öyle bir şey ortaya çıktı ki; Allah korusun kaza bela bu ülkenin başına Meral Akşener gelirse bu ülkeyi bir cahile bırakmış olacağız.Hanımefendi bugün öyle bir cehalete imza attı ki; Fiskobirlik varlık fonuna devredildi, Cumhurbaşkanı olursam Fiskobirlik’i geri alacağım. Bu cehalet! Basın danışmanlarını değiştir. Fiskobirlik varlık fonuna devredilemez, devredilmedi; öyle bir şey yok. Fiskobirlik kooperatiftir. Üç beş alkış alabilmek için cahil cahil konuşuyor. Böylesi cahil bir insana vereceğiniz oy sadece CHP’nin işine yarar. Bilgisiz, cahil ve çok kötü hakaretlerle bir üslup takınmış. Sen cumhurbaşkanı adayısın be! Sırf sayın cumhurbaşkanını karalamak adına şunu söylüyor, yazık! Mitingin benim için önemi sadece bu kadar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.