Akkuş’ta Semt Pazarının Günü Değişiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 09.06.2020 - 11:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2419+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Semt Pazarının Günü Değişiyor

Akkuş Belediye meclisinin aldığı kararla ilçede cumartesi günleri kurulan açık halk pazarının perşembe günleri açılmasına karar verildi.
  Belediye Başkanı İsa Demirci, vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan araştırmalar sonucu şehir merkezinde kurulan halk pazarının 18 Hazirandan itibaren Perşembe günleri kurulmasına karar verildiğini kaydetti. Başkan Demirci; ilçede kurulan halk pazarın gününün değişmesine ilişkin yaptığı açıklamasında: “İlçemizde Cumartesi günleri açık halk pazarı kurulmaktaydı. Bu anlamda gıda meyve v.b ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlarımız ilçe merkezine gelmektedirler. Hafta sonu kamu kurumları kapalı olduğundan merkeze uzak mahallelerimizden gelen vatandaşlarımız resmi işlerini görememekte, dolayısıyla bu halkımıza ek bir külfet oluşturmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler üzerine Cumartesi günü kurulan açık halk pazarının 18 Haziran tarihinden itibaren Perşembe günü kurulması Belediye Meclisimiz tarafından gündeme getirilip oy birliği ile kabul edilmiştir. Her hafta sonu Cumartesi günü ilçemizde kurulan semt pazarının vatandaşlarımıza maddi anlamda ek yük olması sebebiyle hafta içi Perşembe günü kurulmasına karar verilmiştir.” dedi. 
Akkuş Belediye meclisinin aldığı kararla ilçede cumartesi günleri kurulan açık halk pazarının perşembe günleri açılmasına karar verildi.

 

Belediye Başkanı İsa Demirci, vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan araştırmalar sonucu şehir merkezinde kurulan halk pazarının 18 Hazirandan itibaren Perşembe günleri kurulmasına karar verildiğini kaydetti.

Başkan Demirci; ilçede kurulan halk pazarın gününün değişmesine ilişkin yaptığı açıklamasında: “İlçemizde Cumartesi günleri açık halk pazarı kurulmaktaydı. Bu anlamda gıda meyve v.b ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşlarımız ilçe merkezine gelmektedirler. Hafta sonu kamu kurumları kapalı olduğundan merkeze uzak mahallelerimizden gelen vatandaşlarımız resmi işlerini görememekte, dolayısıyla bu halkımıza ek bir külfet oluşturmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler üzerine Cumartesi günü kurulan açık halk pazarının 18 Haziran tarihinden itibaren Perşembe günü kurulması Belediye Meclisimiz tarafından gündeme getirilip oy birliği ile kabul edilmiştir. Her hafta sonu Cumartesi günü ilçemizde kurulan semt pazarının vatandaşlarımıza maddi anlamda ek yük olması sebebiyle hafta içi Perşembe günü kurulmasına karar verilmiştir.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.