Akkuş’ta Fırtına ve Şiddetli Yağış Maddi Hasara Yol Açtı

BÖLGE GÜNDEMİ 05.08.2019 - 12:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1999+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Fırtına ve Şiddetli Yağış Maddi Hasara Yol Açtı

Akkuş’ta Fırtına ve Şiddetli Yağış Maddi Hasara Yol Açtı
Akkuş genelinde öğle saatlerinde yaşanan aşırı yağış, dolu ve şiddetli rüzgar sonucu olumsuz etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları  devam ediyor. Büyük çapta maddi hasarın gözlemlendiği İlçede, en büyük teselli herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmaması oldu. Fırtınadan aşırı etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağış ve fırtına neticesinde ilçemizde ciddi hasarlar oluştu. Seferli, Alan, Ortabölme ve Kuşçulu mahallelerimiz başta olmak üzere 1 vatandaşımızın otomobili kullanılmaz hale gelirken 15’e yakın evde çatı hasarı ve şehir merkezimizde 1 evde su baskını meydana geldi. Tek tesellimiz insan kaybının olmayışı ve herhangi bir yaralanmanın meydana gelmemesidir. Ev ve tarım arazileri konusunda hasarlarımız devletimiz tarafından giderilecektir. İlçemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yarım saatlik kısa bir süre olmasına rağmen ilçemizin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kasırgayı ucuz atlattık.” diye konuştu.
Akkuş’ta Fırtına ve Şiddetli Yağış Maddi Hasara Yol Açtı

Akkuş genelinde öğle saatlerinde yaşanan aşırı yağış, dolu ve şiddetli rüzgar sonucu olumsuz etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmaları  devam ediyor.

Büyük çapta maddi hasarın gözlemlendiği İlçede, en büyük teselli herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmaması oldu.

Fırtınadan aşırı etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağış ve fırtına neticesinde ilçemizde ciddi hasarlar oluştu. Seferli, Alan, Ortabölme ve Kuşçulu mahallelerimiz başta olmak üzere 1 vatandaşımızın otomobili kullanılmaz hale gelirken 15’e yakın evde çatı hasarı ve şehir merkezimizde 1 evde su baskını meydana geldi. Tek tesellimiz insan kaybının olmayışı ve herhangi bir yaralanmanın meydana gelmemesidir. Ev ve tarım arazileri konusunda hasarlarımız devletimiz tarafından giderilecektir. İlçemize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yarım saatlik kısa bir süre olmasına rağmen ilçemizin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kasırgayı ucuz atlattık.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.