Akkuş, lige hızlı başladı

SPOR 10.10.2018 - 23:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1569+ kez okundu.
 

Akkuş, lige hızlı başladı

2018-2019 Erkekler Voleybol 1. Ligi 6 Ekim'de yapılan müsabakalarla başladı. İlk hafta maçında Akkuş Belediyespor rakibi Sorgun Belediyespor’u 3-2 yendi.
Geçtiğimiz sezon üstün bir oyun sergileyen Akkuş Belediyespor, 6 Ekim Cumartesi saat 14.00'da kendi evinde Sorgun Belediyespor’u konuk etti. Sezonun ilk maçıyla 2 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlı ekip ligin zorlu ekiplerinden Sorgun Belediyespor’u 3-2 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Akkuş Beledyespor ve Sorgun Belediyespor karşılamasını İstanbul’da düzenlenen 8’incisi Ordu Tanıtım Günleri’ne katıldığından dolayı izleyemeyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, başarılarından dolayı yeşil-beyazlı ekibin teknik heyetini ve sporcularını sosyal medya hesabından tebrik etti. -“Galibiyet, mutluluk verici”- Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, lige galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Galibiyet parolasıyla çıktığımız mücadeleden 2 puanla ayrıldık. Altyapıdan yetişen oyuncularımıza forma şansı verdik ve ellerinden geleni yaptılar. İlçemizin birçok spor alanında olduğu gibi voleybolda da meyvelerini verdiğini görmek gerçekten gurur verici. Antrenörümüz Serkan Oğuz’u ve oyuncularımızı göstermiş oldukları azim ve kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum.” dedi. -“Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadı”- Antrenör Serkan Oğuz,  müsabakaya yoğun ilgi gösteren taraftarlara teşekkür ederek, “Sorgun Belediyespor maçı öncesi çalışmalarımıza yoğun tempoda devam etmiştik. Müsabakaya puan ya da puanlar almak için çıkıp, istenilen sonucu elde ettik. Evimizde oynadığımız mücadelede taraftarımızın destekleriyle istediğimiz sonuca ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu. Akkuş Kapalı Spor Salonunda oynanan Akkuş Belediyespor-Sorgun Belediyespor Karşılaşmasını Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, Kulüp Başkanı Soner Efil, İlçe Protokolü ve çok sayıda taraftar heyecanla takip etti.   Akkuş Belediyesi 
2018-2019 Erkekler Voleybol 1. Ligi 6 Ekim'de yapılan müsabakalarla başladı. İlk hafta maçında Akkuş Belediyespor rakibi Sorgun Belediyespor’u 3-2 yendi.

Geçtiğimiz sezon üstün bir oyun sergileyen Akkuş Belediyespor, 6 Ekim Cumartesi saat 14.00'da kendi evinde Sorgun Belediyespor’u konuk etti. Sezonun ilk maçıyla 2 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlı ekip ligin zorlu ekiplerinden Sorgun Belediyespor’u 3-2 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Akkuş Beledyespor ve Sorgun Belediyespor karşılamasını İstanbul’da düzenlenen 8’incisi Ordu Tanıtım Günleri’ne katıldığından dolayı izleyemeyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, başarılarından dolayı yeşil-beyazlı ekibin teknik heyetini ve sporcularını sosyal medya hesabından tebrik etti.

-“Galibiyet, mutluluk verici”-

Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, lige galibiyetle başlamanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Galibiyet parolasıyla çıktığımız mücadeleden 2 puanla ayrıldık. Altyapıdan yetişen oyuncularımıza forma şansı verdik ve ellerinden geleni yaptılar. İlçemizin birçok spor alanında olduğu gibi voleybolda da meyvelerini verdiğini görmek gerçekten gurur verici. Antrenörümüz Serkan Oğuz’u ve oyuncularımızı göstermiş oldukları azim ve kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

-“Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadı”-

Antrenör Serkan Oğuz,  müsabakaya yoğun ilgi gösteren taraftarlara teşekkür ederek, “Sorgun Belediyespor maçı öncesi çalışmalarımıza yoğun tempoda devam etmiştik. Müsabakaya puan ya da puanlar almak için çıkıp, istenilen sonucu elde ettik. Evimizde oynadığımız mücadelede taraftarımızın destekleriyle istediğimiz sonuca ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Akkuş Kapalı Spor Salonunda oynanan Akkuş Belediyespor-Sorgun Belediyespor Karşılaşmasını Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, Kulüp Başkanı Soner Efil, İlçe Protokolü ve çok sayıda taraftar heyecanla takip etti.

 

Akkuş Belediyesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.