Akkuş Belediyespor Kızıltepe Maçına Hazır

SPOR 29.11.2020 - 12:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1600+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Kızıltepe Maçına Hazır

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Yeni Kızıltepe Spor maçı için hazırlıklarını tamamladı.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 29 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Yeni Kızıltepe Spor maçı için hazırlıklarını tamamladı.   Akkuş Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmanın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaptı.     Her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını ve hedefleri olan bir takım olduklarını söyleyen takım antrenörü Mehmet Aydın, “Akkuş Belediyespor olarak hedefleri yüksek olan bir kulübüz. Bu hafta Yeni Kızıltepe Spor ile oynayacağımız maç hedeflerimize ulaşma yolunda çok önemli bir maç, bu doğrultuda hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Önce Pazar günü oynayacağımız Yeni Kızıltepe Spor maçını alıp ardından Çarşamba günü oynayacağımız erteleme maçı Erzin Yeşilkent Spor’u yenip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Takım olarak önce play- off ardından da efeler ligine çıkmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.     Akkuş Belediyespor Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu 8. Hafta mücadelesinde 29 Kasım Pazar günü saat 13:00’te Yeni Kızıltepe Spor’u ağırlayacak ve maç TV 52 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.    
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Yeni Kızıltepe Spor maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 29 Kasım Pazar günü sahasında oynayacağı Yeni Kızıltepe Spor maçı için hazırlıklarını tamamladı.

 

Akkuş Belediyesporlu oyuncular, karşılaşmanın oynanacağı Akkuş kapalı spor salonunda Antrenör Mehmet Aydın yönetiminde ısınma hareketleri ve topla çalışma yaptı.

 

 

Her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını ve hedefleri olan bir takım olduklarını söyleyen takım antrenörü Mehmet Aydın, “Akkuş Belediyespor olarak hedefleri yüksek olan bir kulübüz. Bu hafta Yeni Kızıltepe Spor ile oynayacağımız maç hedeflerimize ulaşma yolunda çok önemli bir maç, bu doğrultuda hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Önce Pazar günü oynayacağımız Yeni Kızıltepe Spor maçını alıp ardından Çarşamba günü oynayacağımız erteleme maçı Erzin Yeşilkent Spor’u yenip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Takım olarak önce play- off ardından da efeler ligine çıkmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 

Akkuş Belediyespor Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B gurubu 8. Hafta mücadelesinde 29 Kasım Pazar günü saat 13:00’te Yeni Kızıltepe Spor’u ağırlayacak ve maç TV 52 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.