Akkuş Belediyespor’dan orta oyuncu transferi

SPOR 30.01.2019 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2591+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor’dan orta oyuncu transferi

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Akkuş Belediyespor, geçen sezon Düzce Belediye Spor'da forma giyen orta oyuncu Berkan Gecekuşu'nu renklerine bağladı.
Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Akkuş Belediyespor, kadrosuna kattığı yeni oyuncularla ekibini daha da güçlendiriyor. 1998 doğumlu, 1.95 cm boyundaki orta oyuncu Berkan Gecekuşu, Es voleybol alt yapısında başladığı kariyerine Düzce Belediye Sporun ardından Akkuş Belediyespor formasıyla devam ediyor. Akkuş Belediyespor Kulüp Antrenörü Serkan Oğuz, orta oyuncu transferine ilişkin yaptığı açıklamada, "Renklerimize kattığımız Orta oyuncu Berkan Gecekuşu genç, istekli, hedefleri olan bir oyuncu, transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. Akkuş Belediyespor’un bu hafta sonu Ankara deplasmanında oynayacağı Ziraat  Bankası maçını da değerlendiren Oğuz, şunları söyledi: “Yeni transferimiz de hafta sonu Ankara deplasmanında oynayacağımız Ziraat Bankası maçında yer alacak. Bizler için ayrı bir önemi olan bu maça gurbetçi taraftarlarımızı bekliyoruz. Rakibimiz genç ve ileride milli takımda görev yapacak oyuncular. Benim içinde ayrı bir yeri olan, yetiştiğim, büyüdüğüm, 13 yıl hizmet ettiğim takımla çok güzel ve zevkli bir maça çıkacağımızı düşünüyorum." 
Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden Akkuş Belediyespor, geçen sezon Düzce Belediye Spor'da forma giyen orta oyuncu Berkan Gecekuşu'nu renklerine bağladı.

Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Akkuş Belediyespor, kadrosuna kattığı yeni oyuncularla ekibini daha da güçlendiriyor.

1998 doğumlu, 1.95 cm boyundaki orta oyuncu Berkan Gecekuşu, Es voleybol alt yapısında başladığı kariyerine Düzce Belediye Sporun ardından Akkuş Belediyespor formasıyla devam ediyor.

Akkuş Belediyespor Kulüp Antrenörü Serkan Oğuz, orta oyuncu transferine ilişkin yaptığı açıklamada, "Renklerimize kattığımız Orta oyuncu Berkan Gecekuşu genç, istekli, hedefleri olan bir oyuncu, transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Akkuş Belediyespor’un bu hafta sonu Ankara deplasmanında oynayacağı Ziraat  Bankası maçını da değerlendiren Oğuz, şunları söyledi:

“Yeni transferimiz de hafta sonu Ankara deplasmanında oynayacağımız Ziraat Bankası maçında yer alacak. Bizler için ayrı bir önemi olan bu maça gurbetçi taraftarlarımızı bekliyoruz. Rakibimiz genç ve ileride milli takımda görev yapacak oyuncular. Benim içinde ayrı bir yeri olan, yetiştiğim, büyüdüğüm, 13 yıl hizmet ettiğim takımla çok güzel ve zevkli bir maça çıkacağımızı düşünüyorum." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.