Akkuş Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

YAŞAM 12.02.2020 - 15:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2319+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sevimli dostlarımız için ağır kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek adına tedbirler alan Akkuş Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına yiyecek bırakarak sokak hayvanlarına şefkat elini uzatıyor.
  Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilememesi için hazırlıklarını tamamlayan Akkuş Belediyesi, dondurucu soğukların kendisini iyiden iyiye htirdiği bu günlerde ilçedeki sokak hayvanları unutmadı. Akkuş  Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yemek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için ilçe genelinde yem dağıtımı yapıyor. “Bizim İçin Her Can Kıymetlidir” Kış boyunca sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış tedbirlerimizi alırken can dostlarımızı da unutmuyoruz. Yaşamımızın bir parçası olan sokak hayvanları özellikle bu soğuk havalarda yem ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Onların bu ihtiyaçlarını karşılamak için ilçemizin muhtelif noktalarında ekiplerimizle yem dağıtımı yapıyoruz. Özellikle köy yolları ve ormanlık alanlara yem bırakarak yabani hayvanlarında yiyecek teminine yardımcı oluyoruz.” dedi.
Sevimli dostlarımız için ağır kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek adına tedbirler alan Akkuş Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına yiyecek bırakarak sokak hayvanlarına şefkat elini uzatıyor.

 

Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilememesi için hazırlıklarını tamamlayan Akkuş Belediyesi, dondurucu soğukların kendisini iyiden iyiye htirdiği bu günlerde ilçedeki sokak hayvanları unutmadı.

Akkuş  Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yemek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için ilçe genelinde yem dağıtımı yapıyor.

“Bizim İçin Her Can Kıymetlidir”

Kış boyunca sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış tedbirlerimizi alırken can dostlarımızı da unutmuyoruz. Yaşamımızın bir parçası olan sokak hayvanları özellikle bu soğuk havalarda yem ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Onların bu ihtiyaçlarını karşılamak için ilçemizin muhtelif noktalarında ekiplerimizle yem dağıtımı yapıyoruz. Özellikle köy yolları ve ormanlık alanlara yem bırakarak yabani hayvanlarında yiyecek teminine yardımcı oluyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.