"Akkuş'a voleybolu sevdirdik"

SPOR 14.10.2019 - 10:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1331+ kez okundu.
 

"Akkuş'a voleybolu sevdirdik"

Akkuş'a voleybolu sevdirdiklerini ve izlettiklerini belirten Belediye Başkanı İsa Demirci, bu spordaki hedeflerinin Efeler Ligi olduğunu söyledi.
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci 2019-2020 Voleybol sezonunda (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek Belediyespor Voleybol takımına moral ziyareti gerçekleştirdi. Sezona genç ve dinamik bir kadroyla hazırlanan yeşil-beyazlı ekip 12 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Hayat Büyükşehir Belediyespor deplasmanı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Akkuş'un son 5 yılda voleybolda iyi bir ivme yakaladığına dikkatleri çeken Başkan Demirci, yeşil-beyazlı ekibin maç öncesi son antrenmanlarını seyrederek sporculara tatlı ikram etti. "Voleybol Kültürü Yerleşmiş Bir İlçe" Kulüp Antrenörü Emre Komar sezonla ilgili olarak şöyle konuştu; "Voleybol kültürünün gayet yerleşmiş olduğu bir ilçeye gelmek beni son derece gururlandırdı. Son derece özveriyle oluşturulmuş bir kadroyla, gayet ciddi bir şekilde çalışarak, ligin açılışını yapmak istiyoruz. Genç bir kadro kurduk. Hedefimiz zaten gençlerden oluşan bir kadro oluşturmaktı, bunu da başlardık. Oyuncularımızı son derece ciddi hazırlıklardan geçiriyoruz, ligi daha üst bir seviyede bitirmeyi hedefliyoruz." Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz Çok çalıştıklarını dile getiren Takım Kaptanı Tunay Erdoğan; "Genç bir takım olduğumuz için iyi bir form tutuyoruz. İnşallah güzel bir sezon olacak, büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Hafta sonu Hatay deplasmanımız var inşallah güzel bir başlangıç yapacağız. Belediye Başkanımız İsa Demirci her zaman arkamızda, desteklerini her zaman hissedeceğimizi düşünüyorum. Voleybolda Akkuş son 4 yıldır baya ilerleme kat etti, inşallah bu yılda bu başarıları devam ettireceğiz." "Yeni Sezon Hazırlıkları Tamamlandı" Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2019-2020 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; "Tüm spor kulüplerimize, sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Yeni sezonun sakatsız bir sezon olması temennimizdir. Hocamızdan takımımızla alakalı bilgiler aldık, yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyorlar. Yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. İnşallah 12 Ekim Cumartesi günü de deplasman da ilk maçlarına çıkacaklar.  Son 5 yıldır Akkuş'a voleybol sevgisini aşıladık, ilçemize voleybol kültürünü ve voleybol sporunu sevdirdik." ifadelerinde bulundu. "Hedefimiz Her Zaman En Üst Seviye"   Akkuşu bir gün mutlaka Efeler Liginde temsil ettirmek istediklerine işaret eden Başkan Demirci; "Ciddi bir ekip kurarak bu yıl ki sezona hazırlandık. İnşallah bu takım bu yıl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı neticeler alır, güzel maçlar çıkartır. Akkuş seyircisi de takımına her zaman olduğu gibi destek olursa gücümüz daha da artar. Bu anlamda hedefimiz yüksek, kardeşlerimize güveniyoruz. Takımımız başta olmak üzere 1. Lig'deki rakiplerimizin tamamına başarılar diliyorum." dedi.
Akkuş'a voleybolu sevdirdiklerini ve izlettiklerini belirten Belediye Başkanı İsa Demirci, bu spordaki hedeflerinin Efeler Ligi olduğunu söyledi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci 2019-2020 Voleybol sezonunda (TVF) Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele edecek Belediyespor Voleybol takımına moral ziyareti gerçekleştirdi.

Sezona genç ve dinamik bir kadroyla hazırlanan yeşil-beyazlı ekip 12 Ekim Cumartesi günü oynayacakları Hayat Büyükşehir Belediyespor deplasmanı öncesi antrenmanlarını sürdürüyor.

Akkuş'un son 5 yılda voleybolda iyi bir ivme yakaladığına dikkatleri çeken Başkan Demirci, yeşil-beyazlı ekibin maç öncesi son antrenmanlarını seyrederek sporculara tatlı ikram etti.

"Voleybol Kültürü Yerleşmiş Bir İlçe"

Kulüp Antrenörü Emre Komar sezonla ilgili olarak şöyle konuştu; "Voleybol kültürünün gayet yerleşmiş olduğu bir ilçeye gelmek beni son derece gururlandırdı. Son derece özveriyle oluşturulmuş bir kadroyla, gayet ciddi bir şekilde çalışarak, ligin açılışını yapmak istiyoruz. Genç bir kadro kurduk. Hedefimiz zaten gençlerden oluşan bir kadro oluşturmaktı, bunu da başlardık. Oyuncularımızı son derece ciddi hazırlıklardan geçiriyoruz, ligi daha üst bir seviyede bitirmeyi hedefliyoruz."

Güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz

Çok çalıştıklarını dile getiren Takım Kaptanı Tunay Erdoğan; "Genç bir takım olduğumuz için iyi bir form tutuyoruz. İnşallah güzel bir sezon olacak, büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Hafta sonu Hatay deplasmanımız var inşallah güzel bir başlangıç yapacağız. Belediye Başkanımız İsa Demirci her zaman arkamızda, desteklerini her zaman hissedeceğimizi düşünüyorum. Voleybolda Akkuş son 4 yıldır baya ilerleme kat etti, inşallah bu yılda bu başarıları devam ettireceğiz."

"Yeni Sezon Hazırlıkları Tamamlandı"

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 2019-2020 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek; "Tüm spor kulüplerimize, sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Yeni sezonun sakatsız bir sezon olması temennimizdir. Hocamızdan takımımızla alakalı bilgiler aldık, yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyorlar. Yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. İnşallah 12 Ekim Cumartesi günü de deplasman da ilk maçlarına çıkacaklar.  Son 5 yıldır Akkuş'a voleybol sevgisini aşıladık, ilçemize voleybol kültürünü ve voleybol sporunu sevdirdik." ifadelerinde bulundu.

"Hedefimiz Her Zaman En Üst Seviye"

 

Akkuşu bir gün mutlaka Efeler Liginde temsil ettirmek istediklerine işaret eden Başkan Demirci; "Ciddi bir ekip kurarak bu yıl ki sezona hazırlandık. İnşallah bu takım bu yıl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi başarılı neticeler alır, güzel maçlar çıkartır. Akkuş seyircisi de takımına her zaman olduğu gibi destek olursa gücümüz daha da artar. Bu anlamda hedefimiz yüksek, kardeşlerimize güveniyoruz. Takımımız başta olmak üzere 1. Lig'deki rakiplerimizin tamamına başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.