AK Partili vekiller kayıt oldu

SİYASET 05.07.2018 - 11:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1557+ kez okundu.
 

AK Partili vekiller kayıt oldu

AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, milletvekilliği kayıtlarını yaptırdılar.
AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, 27. Dönem Milletvekilliği için TBMM’ye kayıt oldu. Milletvekilleri, kayıt işlemi sırasında Ordu’ya özgü yöresel ürünleri TBMM’de basın mensuplarına tanıttı. Gündoğdu kayıt işlemleri sırasında basın mensuplarına ve TBMM görevlilerine Ordu’nun yöresel ürünleri olan fındık ve bal ikram etti. Fındık enerjisinde, bal gibi bir döneme başlıyoruz Kayıt işlemlerinin ardından açıklamada bulunan Metin Gündoğdu, “Ordu deyince akla fındık gelir. Fındığın anavatanı Ordu’dur. Bal da en az fındık kadar Ordu’nun değeridir. Türkiye, Çin’den sonra dünyanın en çok bal üreten ülkesi. Türk balının da yüzde 25’ini Ordu üretiyor. Fındık üretiminde de Türkiye olarak dünya çapında bir numarayız. TBMM, milletvekili kaydımız sırasında, 27. döneme fındığın enerjisiyle, bal tadında başlayalım diye basın mensuplarımıza ve TBMM çalışanlarımıza Ordumuzun ve ülkemizin önemli tarımsal değerlerini ikram ettik. Meclisimiz, Ülkemiz için, milletimiz için, Türk İslam Alemi için hayırlı bir dönem niyaz ediyorum” dedi.  
AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, milletvekilliği kayıtlarını yaptırdılar.

AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu, 27. Dönem Milletvekilliği için TBMM’ye kayıt oldu. Milletvekilleri, kayıt işlemi sırasında Ordu’ya özgü yöresel ürünleri TBMM’de basın mensuplarına tanıttı. Gündoğdu kayıt işlemleri sırasında basın mensuplarına ve TBMM görevlilerine Ordu’nun yöresel ürünleri olan fındık ve bal ikram etti.

Fındık enerjisinde, bal gibi bir döneme başlıyoruz

Kayıt işlemlerinin ardından açıklamada bulunan Metin Gündoğdu, “Ordu deyince akla fındık gelir. Fındığın anavatanı Ordu’dur. Bal da en az fındık kadar Ordu’nun değeridir. Türkiye, Çin’den sonra dünyanın en çok bal üreten ülkesi. Türk balının da yüzde 25’ini Ordu üretiyor. Fındık üretiminde de Türkiye olarak dünya çapında bir numarayız. TBMM, milletvekili kaydımız sırasında, 27. döneme fındığın enerjisiyle, bal tadında başlayalım diye basın mensuplarımıza ve TBMM çalışanlarımıza Ordumuzun ve ülkemizin önemli tarımsal değerlerini ikram ettik. Meclisimiz, Ülkemiz için, milletimiz için, Türk İslam Alemi için hayırlı bir dönem niyaz ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.