AK Parti'de nöbet değişimi

SİYASET 08.04.2018 - 23:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1821+ kez okundu.
 

AK Parti'de nöbet değişimi

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Ayşegül Baysal, görevini önceki Başkan Avukat Rabia Gözpınar'dan devraldı. Gözpınar, "Her zaman partimin emrindeyim" derken, yeni Başkanı Baysal ise, "Kutlu yürüyüşte davamız hak, yolumuz ak" mesajını verdi.
AK Parti Genel Merkezi'nin onayı ile geçtiğimiz hafta AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanlığı'nda yaşanan nöbet değişiminin ardından bu kez de devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Avukat Rabia Gözpınar, görevini yeni Başkan Rabia Baysal'a devretti.    İl Binası'ndaki toplantı salonunda gerçekleştirilen devir-teslim töreni sırasında konuşan eski Başkanı Rabia Gözpınar, 8 yıllık görevinin ardından Genel Merkez ile görüşerek aday olmayacağını talep etmesinin ardından, "   "Burası, teşkilatımız, benim için ocağımız, ailemiz, evimiz oldu. Bir yere gitmiyorum, her zaman partimin, teşkilatlarımızın emrindeyim. Sadece görevi devir ve teslim ediyorum. Gücüm yettiği kadar, her zaman Allah nasip ederse çalışacağım. Bundan sonra da bayrağı tecrübeli, çalışkan, teşkilatımızın her an yanında olan, büyük emeği olan, Ayşegül Baysal hanımefendiye teslim ediyor her, birinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.   Görevini Avukat Rabia Gözpınar'dan yeni Başkan Ayşegül Baysal da, "Öncelikle bana bu görevi tebliğ eden çok değerli Genel Başkanımız Lütfiye Seval Çam hanımefendiye sonsuz teşekkürleri sunuyorum. Bizlere destek veren mileltvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Birliğimiz daim olsun, kutlu yürüyüşte yolumuz hak, davamız ak olacak diye konuştu ve ardından Gözpınar'a plaket ve çiçek takdim etti.  
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Ayşegül Baysal, görevini önceki Başkan Avukat Rabia Gözpınar'dan devraldı. Gözpınar, "Her zaman partimin emrindeyim" derken, yeni Başkanı Baysal ise, "Kutlu yürüyüşte davamız hak, yolumuz ak" mesajını verdi.

AK Parti Genel Merkezi'nin onayı ile geçtiğimiz hafta AK Parti Ordu Kadın Kolları Başkanlığı'nda yaşanan nöbet değişiminin ardından bu kez de devir teslim töreni yapıldı. Eski Başkan Avukat Rabia Gözpınar, görevini yeni Başkan Rabia Baysal'a devretti. 

 

İl Binası'ndaki toplantı salonunda gerçekleştirilen devir-teslim töreni sırasında konuşan eski Başkanı Rabia Gözpınar, 8 yıllık görevinin ardından Genel Merkez ile görüşerek aday olmayacağını talep etmesinin ardından, "

 

"Burası, teşkilatımız, benim için ocağımız, ailemiz, evimiz oldu. Bir yere gitmiyorum, her zaman partimin, teşkilatlarımızın emrindeyim. Sadece görevi devir ve teslim ediyorum. Gücüm yettiği kadar, her zaman Allah nasip ederse çalışacağım. Bundan sonra da bayrağı tecrübeli, çalışkan, teşkilatımızın her an yanında olan, büyük emeği olan, Ayşegül Baysal hanımefendiye teslim ediyor her, birinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Görevini Avukat Rabia Gözpınar'dan yeni Başkan Ayşegül Baysal da, "Öncelikle bana bu görevi tebliğ eden çok değerli Genel Başkanımız Lütfiye Seval Çam hanımefendiye sonsuz teşekkürleri sunuyorum. Bizlere destek veren mileltvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bizleri çıktığımız bu yolda mahcup etmesin. Birliğimiz daim olsun, kutlu yürüyüşte yolumuz hak, davamız ak olacak diye konuştu ve ardından Gözpınar'a plaket ve çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.