Aile Destek Merkezi Hizmete Girdi

YAŞAM 23.06.2021 - 09:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1339+ kez okundu.
 

Aile Destek Merkezi Hizmete Girdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aile Bütünlüğünün Korunması Ve Güçlendirilmesine Destek Olmak Ve Danışmanlık Hizmeti Vermek Amacıyla Aile Destek Merkezi Açtı
Ordu Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi’nin kapılarını vatandaşlara açtı.       Büyükşehir Belediyesi, toplumun en küçük yapı taşı olan aileleri ilgilendirecek önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Mutlu aile hedefi ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi toplumun ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesine destek olmak için bünyesine Aile Destek Merkezini kazandırdı.           DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLECEK       Günümüzde birçok sorunla baş etmek zorunda kalan, üstesinden gelemediklerini düşündükleri problemlerle desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için açılan bu merkezde uzman psikologlar eşliğinde sorun tespitleri yapılarak tamamen ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.           ÇEŞİTLİ KONULARDA DESTEK OLUNACAK       Aile Destek Merkezine yapılan başvurular sonrası danışanlara evlilik öncesi ve evliliğe hazırlık sürecinde çıkabilecek problemler, eşler arası uyumsuzluk ve iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar, anne-baba ve çocuk iletişimi, çocukluk ve ergenlik sorunları, sınav kaygısı; kaygı, stres, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk; fobiler, korkular; öfke kontrolü, panik atak, takıntı, aile içi şiddet, boşanma (öncesi-sonrası), boşanma sürecinin çocuklar üzerindeki etkileri gibi konularda destek olunarak yaşam kaliteleri artırılacak.           KİMLER YARALANABİLECEK       Yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler, aile ve aile bireylerini oluşturan fertler, evlenecek olanlar Aile Destek Merkezi hizmetinden faydalanabilecek.           RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK       Aile Destek Merkezi randevu sistemi ile çalışacak. Danışanlar başvurularını Ordu Büyükşehir Belediyesinin 444 10 52 numaralı çağrı merkezinden 2630 dahiliyi tuşlayarak randevu oluşturabilecek.           “ÜSTESİNDEN GELEMEDİKLERİ KONULARDA DESTEK OLACAĞIZ”       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler kısa sürede projelendirilerek hayata geçirilen Aile Destek Merkezinin şehre kazandırıldığını söyledi.           Başkan Güler şöyle konuştu:        “Güçlü toplumlar, güçlü ailelerin eseridir. Toplumumuzun en değerli hazinesi olan ailelerimizi korumak ve güçlendirmek için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda kısa süre önce çalışmalarına başlayarak projelendirdiğimiz Aile Destek Merkezini şehrimize kazandırdık. Onların üstesinden gelemedikleri konularda destek olmak için hayata geçirdiğimiz Aile Destek Merkezinde uzman psikologlarımız eşliğinde onlara danışmanlık hizmeti vereceğiz. İhtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanabilecekler. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun”                  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aile Bütünlüğünün Korunması Ve Güçlendirilmesine Destek Olmak Ve Danışmanlık Hizmeti Vermek Amacıyla Aile Destek Merkezi Açtı

Ordu Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi’nin kapılarını vatandaşlara açtı.

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, toplumun en küçük yapı taşı olan aileleri ilgilendirecek önemli bir hizmeti daha hayata geçirdi. Mutlu aile hedefi ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi toplumun ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesine destek olmak için bünyesine Aile Destek Merkezini kazandırdı.

 

 

 

 

 

DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLECEK

 

 

 

Günümüzde birçok sorunla baş etmek zorunda kalan, üstesinden gelemediklerini düşündükleri problemlerle desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için açılan bu merkezde uzman psikologlar eşliğinde sorun tespitleri yapılarak tamamen ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.

 

 

 

 

 

ÇEŞİTLİ KONULARDA DESTEK OLUNACAK

 

 

 

Aile Destek Merkezine yapılan başvurular sonrası danışanlara evlilik öncesi ve evliliğe hazırlık sürecinde çıkabilecek problemler, eşler arası uyumsuzluk ve iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar, anne-baba ve çocuk iletişimi, çocukluk ve ergenlik sorunları, sınav kaygısı; kaygı, stres, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk; fobiler, korkular; öfke kontrolü, panik atak, takıntı, aile içi şiddet, boşanma (öncesi-sonrası), boşanma sürecinin çocuklar üzerindeki etkileri gibi konularda destek olunarak yaşam kaliteleri artırılacak.

 

 

 

 

 

KİMLER YARALANABİLECEK

 

 

 

Yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler, aile ve aile bireylerini oluşturan fertler, evlenecek olanlar Aile Destek Merkezi hizmetinden faydalanabilecek.

 

 

 

 

 

RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK

 

 

 

Aile Destek Merkezi randevu sistemi ile çalışacak. Danışanlar başvurularını Ordu Büyükşehir Belediyesinin 444 10 52 numaralı çağrı merkezinden 2630 dahiliyi tuşlayarak randevu oluşturabilecek.

 

 

 

 

 

“ÜSTESİNDEN GELEMEDİKLERİ KONULARDA DESTEK OLACAĞIZ”

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler kısa sürede projelendirilerek hayata geçirilen Aile Destek Merkezinin şehre kazandırıldığını söyledi.

 

 

 

 

 

Başkan Güler şöyle konuştu:

 

 

 

 “Güçlü toplumlar, güçlü ailelerin eseridir. Toplumumuzun en değerli hazinesi olan ailelerimizi korumak ve güçlendirmek için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda kısa süre önce çalışmalarına başlayarak projelendirdiğimiz Aile Destek Merkezini şehrimize kazandırdık. Onların üstesinden gelemedikleri konularda destek olmak için hayata geçirdiğimiz Aile Destek Merkezinde uzman psikologlarımız eşliğinde onlara danışmanlık hizmeti vereceğiz. İhtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanabilecekler. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.