Adıgüzel Akkuş'tan start verdi

SİYASET 19.02.2019 - 11:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1570+ kez okundu.
 

Adıgüzel Akkuş'tan start verdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ADIGÜZEL, Akkuş ilçesinde seçim çalışmalarını Akkuş Belediye Başkan Adayı Bayram Görür ile birlikte sürdürdü.
Derman belediyeciliği yapacağını ifade eden ADIGÜZEL, “dertlerinize derman olmaya geliyoruz. Reçete bizde.” Şeklinde konuştu.  Akkuş Belediye Başkan Adayı Bayram Görür için de destek isteyen ADIZGÜZEL, "1 Nisan’da Akkuş'ta Bayram, Ordu'da her şey "GÜZEL" olacak" dedi. Büyükşehir belediyesi çalışanlarının mevcut haklarının gasp edildiğine dönük haberler aldıklarını ifade eden ADIGÜZEL, belediye başkanı olduğunda mevcut çalışanların tüm haklarının korunacağını, asla kimsenin işine son verilmeyeceğini ve yerel yönetim politikaları gereği asgari ücretin 2200 TL olacağını belirtti. ADIGÜZEL, ziyaret ettiği bir ekmek fırınında eline bir ekmek alarak "tüm mesele bu ekmeği büyütmek ve adil bölüşmek. Gerisi boş laf ve algı oyunu" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ADIGÜZEL, Akkuş ilçesinde seçim çalışmalarını Akkuş Belediye Başkan Adayı Bayram Görür ile birlikte sürdürdü.

Derman belediyeciliği yapacağını ifade eden ADIGÜZEL, “dertlerinize derman olmaya geliyoruz. Reçete bizde.” Şeklinde konuştu.  Akkuş Belediye Başkan Adayı Bayram Görür için de destek isteyen ADIZGÜZEL, "1 Nisan’da Akkuş'ta Bayram, Ordu'da her şey "GÜZEL" olacak" dedi.

Büyükşehir belediyesi çalışanlarının mevcut haklarının gasp edildiğine dönük haberler aldıklarını ifade eden ADIGÜZEL, belediye başkanı olduğunda mevcut çalışanların tüm haklarının korunacağını, asla kimsenin işine son verilmeyeceğini ve yerel yönetim politikaları gereği asgari ücretin 2200 TL olacağını belirtti.

ADIGÜZEL, ziyaret ettiği bir ekmek fırınında eline bir ekmek alarak "tüm mesele bu ekmeği büyütmek ve adil bölüşmek. Gerisi boş laf ve algı oyunu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.