Adayların bu hafta açıklanması bekleniyor

SİYASET (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 04.12.2018 - 10:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1153+ kez okundu.
 

Adayların bu hafta açıklanması bekleniyor

Daha önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan AK Parti’de sıra ilçelere geldi. 19 belediye için 160 kişinin aday olmak için yarıştığı AK Parti’de en fazla merak edilen ilçe Altınordu olurken, bu hafta içinde adayların açıklanması bekleniyor.
31 Mart’ta yapılacak seçimler için AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları merak ediliyor. Daha önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’i aday gösteren AK Parti’de ilçe adaylarının bu hafta içerisinde açıklanacağı yönünde bilgiler geliyor.   Daha önce Ordu’yla birlikte 61 ilin büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklandığı AK Parti’de geride kalan 20 ile birlikte ilçe belediye başkan adaylarının Erdoğan’ın Güney Amerika gezisi dönüşü açıklanması bekleniyor.   AK Parti’de en fazla merak edilen yerler ise Altınordu, Ünye ve Fatsa belediye başkan adaylarının merak ediliyor. Ünye’de görevden uzaklaştırılan Ahmet Çamyar ve Fatsa’da milletvekili aday adaylığı için daha önce istifa eden Hüseyin Anlayan’ın yerlerine belediye meclisi tarafından seçilen başkanlarla yönetilirken, seçimlerde hangi isimlerin aday gösterileceği merak ediliyor.   Yine Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş’ın yerine seçilen Celal Tezcan tarafından yönetilen Altınordu Belediye Başkan Adayı da en fazla merak edilen ilçe konumunda.   Altınordu Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti’de 4 aday adayı öne çıkıyor. 12 aday adayının müracaat ettiği Altınordu’da Engin Tekintaş’ın ismi ağırlık kazanırken Hüseyin Akyol, Fatih Han Ünal ile Aşkın Tören’in isimleri de adaylık için konuşuluyor.   Diğer ilçelerde ise Aybastı, Mesudiye, Gülyalı, Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe gibi ilçelerde mevcut başkanlarla devam edileceği belirtilirken, Gölköy, Çamaş, Perşembe gibi ilçelerde yeni isimlerin aday gösterilebileceği konuşuluyor.
Daha önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan AK Parti’de sıra ilçelere geldi. 19 belediye için 160 kişinin aday olmak için yarıştığı AK Parti’de en fazla merak edilen ilçe Altınordu olurken, bu hafta içinde adayların açıklanması bekleniyor.

31 Mart’ta yapılacak seçimler için AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları merak ediliyor. Daha önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler’i aday gösteren AK Parti’de ilçe adaylarının bu hafta içerisinde açıklanacağı yönünde bilgiler geliyor.

 

Daha önce Ordu’yla birlikte 61 ilin büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklandığı AK Parti’de geride kalan 20 ile birlikte ilçe belediye başkan adaylarının Erdoğan’ın Güney Amerika gezisi dönüşü açıklanması bekleniyor.

 

AK Parti’de en fazla merak edilen yerler ise Altınordu, Ünye ve Fatsa belediye başkan adaylarının merak ediliyor. Ünye’de görevden uzaklaştırılan Ahmet Çamyar ve Fatsa’da milletvekili aday adaylığı için daha önce istifa eden Hüseyin Anlayan’ın yerlerine belediye meclisi tarafından seçilen başkanlarla yönetilirken, seçimlerde hangi isimlerin aday gösterileceği merak ediliyor.

 

Yine Enver Yılmaz’ın istifasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş’ın yerine seçilen Celal Tezcan tarafından yönetilen Altınordu Belediye Başkan Adayı da en fazla merak edilen ilçe konumunda.

 

Altınordu Belediye Başkan Adaylığı için AK Parti’de 4 aday adayı öne çıkıyor. 12 aday adayının müracaat ettiği Altınordu’da Engin Tekintaş’ın ismi ağırlık kazanırken Hüseyin Akyol, Fatih Han Ünal ile Aşkın Tören’in isimleri de adaylık için konuşuluyor.

 

Diğer ilçelerde ise Aybastı, Mesudiye, Gülyalı, Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe gibi ilçelerde mevcut başkanlarla devam edileceği belirtilirken, Gölköy, Çamaş, Perşembe gibi ilçelerde yeni isimlerin aday gösterilebileceği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.