Aç tavuk kendini buğday ambarında görür

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.06.2018 - 01:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1693+ kez okundu.
 

Aç tavuk kendini buğday ambarında görür

MHP 27. Dönem Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, “Aç tavuk kendini buğday ambarında görür misali haberlerde çıkan Ak Parti Ordu'da 6-0 yapacak ve kazanacakmış diyorlar. Bizleri unutuyorlarsa eğer buyurun hodri meydan diyoruz” dedi.
MHP Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt ve Ünye'den aday Fazlı Yüksel 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sahalara indi. MHP Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinde konuşan Cemal Enginyurt, AK Parti’yi eleştirdi. Ak Partinin Ordu'da 6-0'lık başarıyla kazanacağını eleştiren Enginyurt,"Bazı haberci arkadaşlar AK Partililer 6-0 alacağız haberini yapmış.Bizlerde diyoruz aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Bir tane de bize bırakın insafsızlar. Gece gündüz Tayyip Erdoğan için tek çalışma yapmıyorlar bizler çalışıyor bizler köyleri dolaşıyoruz. Kendimize oy isterken Cumhurbaşkanına da oy istiyoruz. Bunu AK Partililer memnun olsun diye yapmıyoruz. İnandığımız için, Devlet Bahçeli’nin sözünü yere düşürmemek için yapıyoruz. Korku sardı ya bunları 6-0 yapacağız diyorlar” diye konuştu. 2,5 senede 2,5 dakika konuşmadılar Çıkan haberlerde Ak Partinin Ordu'da 6-0 yapacak iddialarını eleştirmeye devam eden Cemal Enginyurt,"Siz ne zaman Ordu'da 6-0 yaptınız da bu gün yapacaksınız. Ergün Taşçı gibi bir vekili gönderdiniz de ne oldu. 2 buçuk senede 2 buçuk dakika konuşmadı. Ordu’nun hangi derdine çare oldu. Fındıkla ilgili tek laf mı ettiler. Mecliste konuşma mı yaptılar. Ordulunun hangi derdini gündeme getirdiler” ifadelerinde bulundu. Program sonrası çalışmalarına devam eden MHP Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt ve Ünye'den aday Fazlı Yüksel 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.  
MHP 27. Dönem Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, “Aç tavuk kendini buğday ambarında görür misali haberlerde çıkan Ak Parti Ordu'da 6-0 yapacak ve kazanacakmış diyorlar. Bizleri unutuyorlarsa eğer buyurun hodri meydan diyoruz” dedi.

MHP Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt ve Ünye'den aday Fazlı Yüksel 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için sahalara indi. MHP Ünye Seçim Koordinasyon Merkezinde konuşan Cemal Enginyurt, AK Parti’yi eleştirdi. Ak Partinin Ordu'da 6-0'lık başarıyla kazanacağını eleştiren Enginyurt,"Bazı haberci arkadaşlar AK Partililer 6-0 alacağız haberini yapmış.Bizlerde diyoruz aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Bir tane de bize bırakın insafsızlar. Gece gündüz Tayyip Erdoğan için tek çalışma yapmıyorlar bizler çalışıyor bizler köyleri dolaşıyoruz. Kendimize oy isterken Cumhurbaşkanına da oy istiyoruz. Bunu AK Partililer memnun olsun diye yapmıyoruz. İnandığımız için, Devlet Bahçeli’nin sözünü yere düşürmemek için yapıyoruz. Korku sardı ya bunları 6-0 yapacağız diyorlar” diye konuştu.

2,5 senede 2,5 dakika konuşmadılar

Çıkan haberlerde Ak Partinin Ordu'da 6-0 yapacak iddialarını eleştirmeye devam eden Cemal Enginyurt,"Siz ne zaman Ordu'da 6-0 yaptınız da bu gün yapacaksınız. Ergün Taşçı gibi bir vekili gönderdiniz de ne oldu. 2 buçuk senede 2 buçuk dakika konuşmadı. Ordu’nun hangi derdine çare oldu. Fındıkla ilgili tek laf mı ettiler. Mecliste konuşma mı yaptılar. Ordulunun hangi derdini gündeme getirdiler” ifadelerinde bulundu.

Program sonrası çalışmalarına devam eden MHP Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt ve Ünye'den aday Fazlı Yüksel 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.