Ablasını Öldürdü

ASAYİŞ 05.08.2019 - 12:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2107+ kez okundu.
 

Ablasını Öldürdü

Ankara'da öz kardeşi tarafından boğazı kesilen Ordu Perşembe nüfusuna kayıtlı Özge Canik hayatını kaybetti.
Uyuşturucu bağımlısı kardeşini tedavi ettirmek için yanına alan Özge Canik, kardeşi tarafından öldürüldü. Alınan bilgiye göre; yeni evlenen ablasını vahşice öldüren gencin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve ablasının ona sahip çıkıp tedavi ettirmek için yanına aldığı bildirildi. UYUŞTURUCU CİNNETİ GEÇİRDİ Ablasını vahşice öldüren Arda Canik’in uyuşturucu cinneti geçirdiği ve sonrasında ise bıçakla saldırarak ablasının boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Perşembe nüfusuna kayıtlı Özge Canik, Ankara'da toprağa verildi.
Ankara'da öz kardeşi tarafından boğazı kesilen Ordu Perşembe nüfusuna kayıtlı Özge Canik hayatını kaybetti.

Uyuşturucu bağımlısı kardeşini tedavi ettirmek için yanına alan Özge Canik, kardeşi tarafından öldürüldü. Alınan bilgiye göre; yeni evlenen ablasını vahşice öldüren gencin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve ablasının ona sahip çıkıp tedavi ettirmek için yanına aldığı bildirildi.

UYUŞTURUCU CİNNETİ GEÇİRDİ

Ablasını vahşice öldüren Arda Canik’in uyuşturucu cinneti geçirdiği ve sonrasında ise bıçakla saldırarak ablasının boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Perşembe nüfusuna kayıtlı Özge Canik, Ankara'da toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.